FRITUUR KATTEKWAAD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1528 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Kattekwaad. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 21:16 Lekker eten, één van de beste frieten in 't Stad. Lief bericht op de zak achtergelaten.
14 feb 2024 om 14:21 Bijna een jaar vaste klant en we bestellen bijna wekelijks sinds , de kwaliteit en smaak zijn nog altijd zo goed als de eerste keer we bestelde. Beste frituur voor ons is zeker en vast Kattekwaad. Niet op slapen mensen!!! Zeker en vast een aanrader!
9 feb 2024 om 22:21 Na een halve kip saté had ik door dat het vlees nog rauw was , de rest was wel heel lekker
8 feb 2024 om 1:18 Top
7 feb 2024 om 21:53 Snel, goed en heel sympathiek
22 jan 2024 om 17:40 Lekkere frietjes en snacks , snel geleverd en nog perfect op temperatuur! Vriendelijke en correcte levering met een 'smakelijk eten'. Top!
7 dec 2023 om 17:37 Heb een bestelling op een bepaald uur gevraagd en ineens is zit nog is 1 u later wat niet prettig is ondanks dat uur heb kunnen aanduiden
15 nov 2023 om 8:25 De frieten waren opnieuw overheerlijk en warm maar de levering duurde bijna twee uur, dat terwijl ik niet zo ver van de zaak woon en de zaak was telefonisch onbereikbaar jammer maar nogmaals de bestelling an sich was top!!
5 nov 2023 om 21:52 Te laat en te koud
22 okt 2023 om 20:58 Hele lekkere frietjes
19 okt 2023 om 21:18 Zoals altijd super goed!!!
16 okt 2023 om 13:29 Alles prima, heel tevreden, we bestellen minstens een keer per week